Wie wij zijn

Ondernemers moeten doen waar zij goed in zijn. Door de (salaris)administratie, backoffice en HR-zaken over te nemen, zorgt Brisker ervoor dat ondernemers de vrijheid en ruimte hebben om succesvol te zijn.
Brisker is een voortrekker. Wij zijn een marktleider op de arbeidsmarkt. Brisker laat de arbeidsmarkt beter functioneren. Wij vinden dat vaste en flexibele dienstverbanden elkaar versterken en ondersteunen.

Wij zijn een partner die dichtbij onze klanten staat. Wij zijn een groep van bedrijven. Een groep van sterke merken. Brisker heeft een in eigen beheer ontwikkeld IT-systeem dat voortdurend wordt aangepast aan de steeds veranderende vraag van onze klanten.
Bij Brisker Group werken momenteel al meer dan 250 gedreven collega’s. En we groeien nog steeds door. We zijn altijd op zoek naar jonge en ambitieuze collega’s voor een van onze locaties in Amsterdam, Breda, Heerenveen, Rotterdam of Zaventem (België). Brisker Group heeft een informele bedrijfscultuur. Bij Brisker Group is vooral jouw persoonlijkheid belangrijk. Je bruist van de energie en zit boordevol nieuwe ideeën.

Werken bij Brisker Group

De full-service HR-dienstverlener en specialist in flexibele arbeid

Wat wij doen